Over Ons

In 2011 maakten wij voor het eerst kennis met het mooie eiland Ameland; onze zoon had een voetbalkamp cadeau gekregen. Wij gingen mee om het eiland te verkennen. Voor hem een prachtige ervaring en voor ons een mooie kennismaking met het eiland. Dit is ons alle drie zo goed bevallen dat we sindsdien elk jaar terug zijn gegaan. We reserveerden elk jaar een appartement in vakantie resort d’ Amelander Kaap.

Sinds 1 januari 2018 werden we eigenaar van 2 appartementen; Witte Duinen (4-6 personen) en Grijze Duinen (2-4 personen) in d ’Amelander Kaap. Op 1 juli 2021 is daar nog een appartement bijgekomen; Lange Duinen (2-4 personen).

We hopen u in één van onze appartementen te mogen begroeten. Geniet van het strand, de duinen, de gezellige dorpjes en niet te vergeten de natuurgebieden. Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het complex beschikt over vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken; een overdekt zwembad, gratis wifi, speeltuin en een restaurant met diverse mogelijkheden.